tisdag 9 april 2013

Sälen, Tandådalen

4/4-7/4-13

I torsdags satte vi oss i bilen och åkte mot Sälen, Tandådalen på en liten minisemester med målet av att njuta av varandras sällskap och ta det jävligt lugnt. När vi kom fram packade vi in våra grejer i stugan och satte oss utanför stugan vid en grillplats och grillade korv och njöt i den lilla solen som visade sig.



Fredag. Vi vaknade av att solen sken och det var klarblå himmel, så vi packade en väska med fika och gick till backarna och satte oss i solen och hade det helt underbart och tittade på alla människor som åkte upp och ner i backarna. En grymt fin dag med fantastiskt sällskap! Kärlek!


Lördagen var tyvärr en lite sämre dag när man tittade på himlen. Det var sol lite då och då plus att det blåste lite, kalla vindar. Men vi gick till backarna ändå. Jonas hyrde en snowboard och åkte i de små backarna där han kunde springa upp. Han var snabbare än liften! Jag slog mig ner i mitten av backen och såg på när Jonas åkte förbi. Han blev bättre på att åka ju flera gånger han åkte, och sista åket klarade han att åka hela vägen ner utan att ramla! Snacka om att han var stolt då!


Efter sista åket gick vi tillbaka till stugan och vilade lite. Sen började Jonas laga vår supermiddag då det var sista kvällen i Sälen. Och det han bjöd på var supergod plankstek!


Vi hade helt fantastiska dygn i Sälen jag och Jonas, det tyckte vi båda två. Jag kan inte mer än att säga supermegalyckat!

Inga kommentarer: